WhatsApp'ta bir kişiyi silmek, yalnızca o kişinin uygulama içindeki kaydını kaldırır. İletişimi tam anlamıyla sonlandırmak için rehberden de silmeniz gereklidir. Aksi takdirde, kişi sizi hala görebilir ve mesaj atabilir.

Mustafa Demir

Vatsap'ta bir kişiyi silerseniz ne olur?

WhatsApp platformunda bir kişiyi silmek, iletişim listenizdeki o bireyin kaydının kaybolmasına neden olur. Ancak bu işlem, yalnızca uygulama içindeki etkileşimlerinizi etkiler. Kişi, sizi hala kendi listesinden görebilir ve size mesaj göndermeye devam edebilir. Dolayısıyla, silme işlemi ile iletişimin tamamen kesilmesi sağlanmaz. Eğer bu kişiyle tüm bağlantınızı koparmak istiyorsanız, rehberinizden de silmeniz gerekecektir.

WhatsApp'ta bir kişiyi silerseniz, sadece o kişi WhatsApp kişiler listenizden silinir. 

Kişiyi tamamen silmek ve rehberinizden de çıkarmak için, telefon rehberinizdeki kaydını silmeniz gerekmektedir. 

Diğer Hayat Yazıları

Vatsap'ta bir kişiyi engellediğinizde ne olur?

WhatsApp, kullanıcıların iletişim kurarken bazen gereksinim duyduğu bir dizi gizlilik ayarı sunar. Bu ayarlardan biri de birini engellemektir. Bir kişiyi engellediğinizde, bu durum hem sizin hem de engellediğiniz kişi için çeşitli değişikliklere yol açar. Bu...

Vatsap'ta bir kişi süreli mesajları gizlediğinde ne olur?

WhatsApp uygulamasında, süreli mesajları gizleyen bir kullanıcı bu özelliği aktif hale getirdiğinde, yalnızca kendi gönderdiği mesajlar etkilenir. Diğer grup üyelerinin mesajları aynı şekilde kalır. Bu durum, kullanıcıların gizlilik ve kontrol açısından tercihlerini etkileyen önemli bir...

Vatsap'ta bir mesaj silersem ne olur?

WhatsApp uygulaması, kullanıcıların gizlilik ve kontrol ihtiyaçlarını ön planda tutarak mesaj silme özelliği sunmaktadır. Mesajlarınızı sildiğinizde, bu yalnızca sizin için geçerli değildir. Karşı tarafın da bu silme işlemini göreceğini bilmek, iletişim dinamiklerinizi etkileyebilir. Bu özellik,...

Vatsap'ta birini engellediğinizde profilinde ne olur?

Giriş paragrafı: WhatsApp'ta birini engellemek, kullanıcıların kendilerini koruma ve rahatsız edici mesajlardan uzak durma imkanı sunar. Ancak bu işlem, karşı taraf açısından bazı değişiklikler yaratmaz. Engellenen kişi, belirli bilgilere erişim hakkını kaybederken, profilindeki bazı bilgiler...
Hayat